CREACIÓ

COMISSURAespai per a amics, creadors i companyies d’arts escèniques.

Pots accedir a la sala d’assaig de ComissuraEspai mitjançant el seu LLOGUER o també a través de la convocatòria anual de CESSIÓ GRATUÏTA.

Resolució bases de la cessió de ComissuraEspai per al 2017. Creadores invitades: La Lola Boreal i Sandra Gómez /// Creadores invitades en 2016: Lucas Locus, Gabi Ochoa, Thursday today /// Companyies invitades en 2015: La Siamesa · La Subterránea · Relate Dance Company · Cia. Pérez&Disla /// Companyia invitada en 2014: Cia. Pérez&Disla

HISTÒRIC COMPANYIES:

2016


Desembre. La companyia El Punto G, sota la direcció de Gabi Ochoa, assaja en residència Vives, obra del mateix director. S’estrena en gener de 2017 al Centre Escalante de València


Novembre i desembre. La Subterránea assaja Pussy Koan per a la seua gira i Maldito otoño, que s’estrena en desembre de 2016


Octubre. Pérez&Disla en procés de construcció i assaig de l’obra Carinyo, la nova creació de la companyia valenciana. S’estrena el 10 de novembre a Espacio Inestable de València.


Octubre. La companyia Patrícia Pardo assaja l’obra Cul Kombat per a la incorporació de l’actriu Amparo Oltra per a la seua gira a Quito.


Maig. Cedim la sala de creació al Festival FAP de Patraix, barri on s’ubica Comissura, fent possible que MalArte expose la seua peça de dansa Inocuo.


Maig. Pérez&Disla assagen El hombre menguante per a la seua gira, acollits en residència per Comissura Espai


Gener. La Companyia de dansa Mateuz és acollida per Comissura dins la convocatòria de cessió d’espai 2016. Mateuz crea Thursday today, que s’estrena a la Sala Círculo en febrer de 2016.


2015

Novembre. La Cia. Eva Zapico assaja la reposició de El gran arco per presentar-la a la Muestra de Teatro Español de Autores Contemporáneos, celebrada a Alacant el 7 de novembre.


Tardor. La Pavana assaja a Comissura Espai Escuela Nocturna de Pinter, dirigida per Rafa Calatayud. Estrenen el 18 de novembre a Las Naves de València.


Setembre. ComissuraEspai cedeix la sala de creació a Pérez&Disla per als assajos de La Gente i El hombre menguante, obres que reprenen la gira a Fira Tàrrega 2015.


Estiu. La companyia Patrícia Pardo crea a Comissura Espai la seua nova obra: CUL KOMBAT, que s’estrena el 24 de setembre a Espacio inestable de València.


Abril-juny. Taller de creació a càrrec de Pazo Zarzoso, organitzat per La Subterránea, on es crea una obra teatral a partir del títol 11 RAZONES PARA NO COMPRAR EN MERCA.DONA. Dirigit a actors interessats en la creació dramatúrgica i a dramaturgs interessats en treballar “a peu d’obra” amb els actors.

S’exhibeix a la Sala Ultramar al juliol de 2015.


Febrer.  La Siamesa prepara la reposició de DIÓGENES  i  LITHIUM, que pot veure’s a la Sala Ultramar de València del 23 al 26 d’abril. ComissuraEspai ha invitat aquesta creadora a través de les bases de cessió 2015.


La SubTerránea assaja la reposició de PUSSY KOAN.  Des de desembre de 2014 fins febrer 2015. Companyia que ha pogut gaudir de la cessió de la sala oferida per ComissuraEspai en 2015.


El director Mario Pons Macià dirigeix l’actor Javi Alonso. Investiguen el trencament interpretatiu. Des del gener del 2104 pegant-li.


2014

Durant els mesos de setembre i octubre, ComissuraEspai acull en residència a la Companyia Pérez&Disla, que assaja la seua nova creació: EL HOMBRE MENGUANTE, que s’estrena el 30 d’octubre a l’Espacio Inestable de València.


De juny a octubre, Patrícia Pardo assaja EL FANDANGO DE MARX. Estrena: 30 d’octubre de 2014 a la Sala Ultramar de València.


Estiu. Cedim Comissura a  La Finestra Nou Circ, per als assajos de reposició de LA FAMÍLIA ROMANESKU i la seua gira 2014-2015.


2013

A finals de 2013, la companyia A tiro hecho comença la creació, a ComissuraEspai, de DONDE LAS PAPAS QUEMAN.


En el primer trimestre de 2013, ComissuraEspai acull els assajos d’ÈTICA, TATTOOS I SALDOS de Patrícia Pardo per a la seua gira.

Anuncis